Dumnezeu îți descoperă, te luminează. Plantele te ajută, te învață. Tu te vindeci.
DESPRE NOI

Suntem o firmă de familie, cu capital integral românesc

Suntem o firmă cu capital integral românesc și cu o tradiție de peste 20 de ani în cultivarea plantelor medicinale și a legumelor în sistem bio.
  Ne-am propus valorificarea superioară a plantelor și oferirea de noi alternative la soluțiile de extracte natural tradiționale.
  Totul a început în urmă cu 20 de ani, când din pasiune și din dorința de a cultiva legume în sistem bio, am adunat și o colecție de peste 40 de plante medicinale.
  La început am utilizat plantele medicinale pentru a obține macerarea la rece, pentru combaterea bolilor și dăunătorilor în grădinile de legume. Astfel, am reușit să elaborăm, cu maximă eficientă soluții antibacteriene, antifungice și insecticide.
  Acum, suntem în momentul în care putem oferi un portofoliu variat de ingrediente farmaceutice active, pentru o gamă largă de produse medicamentoase, extracte de plante naturale pe bază de apă, glicerină-apă, alcool-apă,  extrase cu precizie printr-o manieră tradițională (TCM – Tradițional Chinese Medicine) și delicată a materialului vegetal proaspăt, care împiedică deterioarea componenetelor plantei și oferă un extract ideal pentru utilizarea în cosmetică, alimentație, suplimente, sucuri, înghețată etc.
  Activitatea noastră este centrată pe oameni și acoperă industria alimentară, cosmetică și farmaceutică.

Misiune si viziune

Creșterea și îngrijirea plantelor

A fost pentru noi primul mod de dobândire a cunoștințelor. Plantele te învață cum se le utilizezi, cum te pot ajuta.
Citește mai mult  >>

De ce ``full spectrum``?

Extracte cu spectrum total

Extractele noastre oferă un “spectrum complet”, adică de compuși chimici constituenți care se găsesc în mod natural în plantă. Nu conțin urme de solvenți industriali. Sunt produse pure, concentrate natural.
Citește mai mult >>

Extractele complexe

Tehnica de extracție

Extractul este unul omogen, cu valoare . Extractele complexe- rezultatul combinației compușilor multor plante – întrunesc, în același timp componentele unui medicament. Astfel, se înlătură disproporționalitatea constituenților unor produse medicamentoase.
Citește mai mult >>

DIN CUNOȘTINŢELE NOASTRE

Misiune & Viziune

Ne-am propus valorificarea superioară a plantelor și oferirea de noi alternative la soluțiile de extracte natural tradiționale.

PRODUSELE NOASTRE

TimaoSept – extract ce conţine un amestec de plante în diferite concentraţii

Extractul conţine plante full spectrum, obţinut prin extracţie la temperaturi reduse, astfel încât substanţele active din plante devin uşor metabolizabile, iar substanţele toxice sunt îndepărtate.

Plante
Full Spectrum

obţinut prin extracţie
la temperaturi reduse

Utilitate
Multiplă

util în răceli comune, gripe,
ca amtiseptic şi dezinfectant

Efecte
Detoxifiante

stimulează regenerarea
celulelor hepatice

Acţiune
Vasodilatatoare

Are efecte benfice asupra
aparatului cardiovascular

Image

Extractele naturale Timao

Știința pentru mine înseamnă și puterea de a observa și a înțelege tot ceea ce te înconjoară, este și relația Ta cu Divinitatea.