Fiecare își îndeplinește armonios menirea sa pe pământ, prin identificarea și înțelegerea impulsurilor pe care le primește. Creșterea și îngrijirea plantelor a fost pentru noi primul mod de dobândire a cunoștințelor. Plantele te învață cum se le utilizezi, cum te pot ajuta.
Studiile și rezultatele marilor centre de cercetare și inovare a soluțiilor și extractelor din plante, ne-au determinat să punem în aplicare metoda “full spectrum” utilizând apa că solvent, inspirându-ne din TCM (Tradițional Chinese Medicine- Medicina tradițională chineză), TIM (Tradițional Indian Medicine – Medicina tradițional indiană), koreeana sau iraniană.
Avem cea mai mare și diversificată floră din Europa, un sol fertil și sănătos, cu energii deosebite, cu zone și “pamanturi rare”, cu izvoare curate și unice în lume. Suntem un popor cu peste 7000 de ani de istorie și în același timp singurii din lume cărora le-a fost ascunsă istoria. Dacă popoarele cu un trecut la fel de îndelungat ca al nostru – China, India, Iran – și-au păstrat și au dezvoltat această bogată știință a medicinei tradiționale, vom aborda și noi subiectul medicine Zamolxiene, ca un nou început de redescoperire și cinstire a strămoșilor noștri DACI.   Aceasta ne îndreptățește să oferim informații despre extractele tradiționale din plante aparținând medicine Zamolxiene, DACICE. (vezi medicina la daci…)